Voor kandidaten

Wij bemiddelen voor vaste functies op het gebied van commercie binnen een industriële omgeving. Te denken valt aan posities als (senior) accountmanager, sales engineer, inside sales engineer, sales manager, hoofd binnendienst. Door heel gericht te kiezen voor een specifiek vakgebied en een beperkt aantal bedrijfstakken begrijpen wij uw functie en de business waarin u zich begeeft, of wilt begeven. Voor commerciële directiefuncties: Neem contact op met onze zusterorganisatie Duivenvoorde Executive Search, 06 – 362 08 052

U overweegt een volgende stap in uw loopbaan? Dan is het uitermate belangrijk de juiste keuze te maken. Wij ondersteunen u hierin door op heldere wijze uw kwaliteiten en ambities in kaart te brengen. Concreet houdt dit in dat wij tijdens een persoonlijk gesprek stilstaan bij onder meer uw persoonlijkheidskenmerken, uw ‘drive’, vaardigheden en de organisatiecultuur die bij u past. Deze informatie wordt gekoppeld aan de wensen van onze  opdrachtgever. Indien wij samen vinden dat er een ‘match’ is, zal uw kandidatuur worden besproken met de opdrachtgever, en volgt doorgaans een uitnodiging van de opdrachtgever voor een kennismaking. U heeft gedurende het gehele traject 1 contactpersoon; uw gesprekspartner van Duivenvoorde Recruitment.

Vanzelfsprekend wordt uw kandidatuur vertrouwelijk behandeld.

Bent u nog niet bij ons bekend? Dan kunt u contact met ons opnemen op nummer 06 – 362 08 052 of u kunt via  info@d-recruitment.nl uw  curriculum vitae en motivatie in een ‘Word-document’ aan ons sturen.

.

Reacties zijn gesloten.